perjantai 28. kesäkuuta 2013

N....Y....T..... NYT MENNÄÄN!

Hoplaa!

Viimepäivien aikana olemme erinäisistä medioista saaneet lukea/kuulla/nähdä paljon uutisia naisten jenkkifutiksesta. Miksi joka paikassa kuhistaan naisten jenkkifutiksesta ja kotikisoista? Mitä se oikein tarkoittaa? No tietysti sitä, että kisat on täällä. Vihdoinkin! Tuleeko ne kuitenkin liian aikaisin? Olenko oikeasti nyt valmis? Onko joukkue valmis? Ollaan valmiita tai ei, niin huomenna kisaviikko pääsee oikein kunnolla käyntiin.

Koko tämä kisojen alusviikko on osaltani täynnä unettomia öitä. Heh heh, tämä johtuu yövuoroviikosta, joka osui juuri pahasti tähän kisojen alle. Yöt töitä, aamulla muutama tunti unta ja iltapäiväksi ja illaksi treenaamaan joukkueen kanssa ja suihkun kautta taas töihin. Helppoa kun sen osaa... Oikeasti parempiakin vaihtoehtoja valmistautumiseen olisi oikeasti ollut, mutta näillä mennään.

Kisafiilis nousee kohisten kun auton takapenkillä on maajoukkueen pelipaidat ja kypärä. Taitaapa jokunen perhonenkin olla eksynyt mahan pohjalle. Töissä ei ajatukset meinaa millään pysyä työasioissa, joudun ihan tosissani ponnistelemaan. Tästä yöstä on vielä selvittävä kunnialla. Huomenna treenien jälkeen majoittaudutaan kisahotelliin ja sulkeudutaan omaan pieneen jefukuplaan. Tuo sana,  jefukupla, on jo hieman käytössä kulahtanut, mutta käytän sitä silti, koska se kuvaa niin oivasti vallitsevaa tilaa. Kaikki ympärillä on jenkkifutista. Reilun viikon hengität, mietit, pelaat, koet, ajattelet, näet ja elät jenkkifutista. Sitä sulkeutuu niin kuplansa sisään, että arkielämän huolet ja murheet katoavat.

Kirjoitan tätä tekstiä ruokatunnilla, joka on pahasti myöhässä. Kello on noin kuusi aamulla ja 6 tunnin päästä pitäisi olla valmiina lähtemään treeneihin ja "reissuun". Kamat on pakkaamatta ja nukkuakin pitäisi jossain välissä. Vähän pyykkiäkin on pesemättä. Lainaten armasta äitiäni totean, että asioilla on tapana järjestyä. Nyt ei muuta kuin siivoamaan työpöytä.


Käy katsomassa naisten maajoukkueen fanisivut. Sivuilta löydät linkkejä esimerkiksi eri tahojen tekemiin pelaajahaastatteluihin.

Toivottavasti näen paljon faneja kentänlaidalla, mutta jos et pääse livenä katsomaan niin seuraavaksi parasta on katsoa pelit streamina.

-Sellu-
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti