keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kuka kyykkää tykimmin vol. 2

Helmikuun alussa kaimani julisti kirjoituksessaan kilpailun minun huhtikuun kyykkäystuloksesta. Arvauksia ei tullut ihan siihen malliin kun toivottiin, mutta tuli kuitenkin sen verran, että kisa kannatti katsoa loppuun asti. Nyt tuosta kirjoituksesta on kulunut melkein kolme kuukautta ja kevään testin tulos on selvillä. Tehtävän asettelu ei ollut mikään helppo. Koska mistään et voinut tietää oliko kyseiset painot lämmittelyä vai jo ihan totisia treenitoistoja.

Jossain kommentissa mainittiin tuo suoritustekniikka. Kyykyt on tehty 90 asteen kulmaan. Ei olisi mitään järkeä testata kyykkymaksimia, jos suoritus olisi muutaman asteen polvien koukistus. Sitten niihin tuloksiin ja veikkauksiin.

Kaikki jotka arvasivat (julkisesti tai mielessään) <120 kg tai >200 kg, olette ulkona. Ne, joiden arvaus osuu välille 120-145 kg tai 160-200 kg, olette myös ulkona. Ei pidennetä piinaa tämän enempää. Huhtikuun kyykkymaksimi on 155 kg.

Allekirjottaneen hymyilyä onnistuneen 150 kg kyykyn jälkeen.
Meinasin jo jättää siihen, mutta onneksi yritin vielä seuraavaa :)
Ja niinhän siinä kävi, ettei ainuttakaan tismalleen oikeaa arvausta tullut. Lähimmäksi pääsi eräs anonyymi veikatessaan 150 kg. Eli tällä kertaa kävi nyt niin, että hieno Demons-tuubihuivi jäi jakamatta.

Muutenkin punttitestit meni ihan kivasti, joten ei ole mennyt hukkaan talven treeni. Testien tekemiseen loistopuitteet järjestyivät Unisport Otaniemen tiloista.

-Sellu-
PS. Karsintaleiri odottelee jo ihan nurkan takana. Enää 3 yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti